top of page
nainen-tekee-pystypunnerrusta-kuntosalil

ETÄVALMENNUS

Yksilöllisen valmennuksen edut ilman lähitapaamisten tarvetta.

HALUATKO SINÄ...

Aloittaa säännöllisen harjoittelun?

Viedä treenit ja tulokset uudelle tasolle?

Apua loukkaantumisen tai kivun kanssa?

Yksilöllisen valmennuksen edut ilman lähitapaamisten tarvetta?

Aloita etävalmennus! Me tarjoamme valmennuspalveluita jokaiselle, tasosta riippumatta. Loukkaantumiset, kivut ja vaivat eivät ole este aloittamiselle, sillä kaikki valmentajamme ovat lisäksi kuntoutusalan ammattilaisia. 

 

Harjoittelua ja treeniohjelmaa voidaan jatkuvasti muokata juuri sinulle sopivaksi, jolloin vaihtelevatkaan olosuhteet eivät tule kehittävän harjoittelun tielle. Jos et siis pääsisikään kuntosalille, muutetaan treenit sopiviksi kotona tai ulkona tehtäväksi.

MIKSI VALITA LIIKELABRAN ETÄVALMENNUS?

✔︎ Meiltä et saa pelkkää paperista harjoitusohjelmaa, vaan yksilöllistä tavoitteesi  ja elämäntilanteesi huomioon ottavaa tukea ja valmennusta koko matkan varrelta.

 

✔︎ Olit sitten tavoitteellinen harrastaja, arkiliikkuja, liikunnallista elämäntapaa vasta harkitseva – tai jotain siltä väliltä, valmennus rakennetaan aina sinun toiveidesi, tavoitteidesi ja tilanteesi pohjalta.

 

✔︎ Kaikki valmentajamme ovat lisäksi kuntoutusalan ammattilaisia, joten loukkaantumiset, kivut ja vaivat eivät ole este aloittamiselle. Kuntoutus ja suorituskyvyn kehittäminen luo erinomaisen jatkumon, jota pitkin kulkea kohti omia tavoitteita.

 

✔︎ Valmennuksessa käytettävät menetelmät pohjautuvat aina parhaaseen saatavilla olevaan kokonaistutkimusnäyttöön, jota valmentajat soveltavat käytäntöön juuri sinulle sopivaksi. Voit siis olla varma, että periaatteet valmennuksen taustalla ovat tieteellisesti todistettu toimiviksi ja tehokkaiksi.

MITEN VOIN ALOITTAA VALMENNUKSEN JA MITEN SE TOIMII?


 

👇🏼 Täytä alla oleva yhteydenottolomake, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja varaamme konsultaatiokäynnin. Konsultaatio on täysin maksuton eikä velvoita sinua vielä sitoutumaan valmennukseen. Jos et ole vielä varma minkälaisen valmennuksen tahtoisit aloittaa, voit yhdessä osaavan valmentajamme kanssa pohtia juuri sinulle  sopivaa ratkaisua. Valmennuskonsultaatio voidaan järjestää etänä esimerkiksi puhelimitse, Skypellä tms.

 

 Alkukartoitus ja -tapaaminen etänä. Tapaamisen aikana kartoitetaan tilanteesi sinun harjoittelutaustan, resurssien, aikataulujen ja palautumisen suhteen. Näiden pohjalta sovimme yhdessä tulevan valmennuskokonaisuuden sisällöstä ja suunnasta.

 

 Saat juuri sinulle räätälöidyn & henkilökohtaisen harjoitusohjelman. Treenit rakennetaan aina sinun tavoitteiden ja resurssien pohjalta, halusit sitten liikkua kuntosalilla, kotona tai ulkona.

 

 Treeniohjelma päivitetään säännöllisin väliajoin. Ohjelmaa päivitetään yleensä noin kuukauden välein. Treenejä ja tekemistä voidaan kuitenkin  tarvittaessa nopeastikin muokata juuri sinun tilanteellesi sopivaksi koko valmennuksen ajan. Näin vaihtelevatkaan olosuhteet eivät tule kehittävän harjoittelun tielle.

 

 Valmennuksen aikana voit milloin vain olla yhteydessä valmentajasi kanssa. Voit aina halutessasi kysyä valmentajalta neuvoa, päivittää kuulumisia sekä kertoa onnistumisista treeneissä. Tarvittaessa voit myös sopia kerran kuukaudessa (video)puhelun valmentajasi kanssa isompia kysymyksiä varten.

Etävamennus - Aloita
arrow&v
Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti

HUOM! Maksuton valmennuskonsultaatio ei velvoita sitoutumaan valmennukseen. Konsultaatiosta ei saa maksutonta harjoitusohjelmaa tai muuta valmennusta. Konsultaation aikana ei hoideta tai anneta ohjeita kivun tai vaivan kuntoutukseen. Katso tätä varten palvelumme Osteopatia.

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

ETÄVALMENNUS SOPII SINULLE JOS

JOKIN NÄISTÄ KUVAA TILANNETTASI...

  1. Suunnittelet aloittavasi tai olet hiljattain aloittanut liikkumisen ja kaipaat järjestelmällistä ohjausta viedäksesi itseäsi eteenpäin. 
     

  2. Olet jo urheillut pidemmän aikaa ja harjoittelusi on tavoitteellista. Haluat räätälöidyn treeniohjelman ja yksilöllistä valmennusta suorituskykysi parantamiseksi.
     

  3. Kipu tai vamma estää sinua harjoittelemasta täysin haluamallasi tavalla ja kaipaat ammattimaista valmennusta tilanteen huomioiden.
     

  4. Olet raskaana tai jo synnyttänyt ja kaipaat äitiysliikuntavalmentajan apua liikunnan tai erkauman kanssa.

”Olen ollut Liikelabran valmennuksessa nyt n. 4 kuukauden ajan. Hakeuduin valmennukseen pitkän treenitauon jälkeen, kun tuntui, etten oikein löydä motivaatiota treenaamiseen ja punainen lanka oli hukassa. Olen aiemmin käynyt kuntosalilla säännöllisen epäsäännöllisesti ja kaipasin apua treenien suunnitteluun ja oikeiden liikkeiden valintaan. Liikkeelle lähdettiin liikkeiden perusteista ja oikeiden tekniikoiden harjoittelusta, jotta treenaamisesta saataisiin tehokasta ja turvallista. Oma tavoitteeni tällä hetkellä on vain saada harjoittelusta säännöllistä ja löytää taas se liikunnan tuoma hyvä olo. Treenaaminen yhdessä osaavan valmentajan kanssa on ollut todella kivaa ja opettavaista ja jatkuva yhteydenpito on ollut erittäin toimivaa. Voin aina ilmoittaa, jos jokin liike ei tunnu hyvältä, niin muutokset treeniohjelmaan tehdään saman tien. Nyt kun koronatilanne on taas muuttunut, toivoin valmentajalta vinkkejä kotona treenaamiseen ja jälleen muutokset tehtiin saman tien ja olen voinut tehdä rankkojakin treenejä ihan vaan kotona! Olen ollut todella tyytyväinen Liikelabran valmennukseen ja voin suositella tätä kaikille!”

-Nainen, 34v.

MITÄ ETÄVALMENNUS MAKSAA?
 

 

✔︎ Etävalmennus maksaa 129€/kk. Hinta sisältää koko valmennuskokonaisuuden, eli et joudu maksamaan mitään lisäkuluja. Laskutus tapahtuu kuukausittain ja voit käyttää maksuvälineenä myös ePassi, Smartum ja Eazybreak liikuntaetuja.

 

✔︎ Ei pitkiä tai sitovia sopimuksia. Etävalmennukseen sitoudutaan aina kuukaudeksi kerrallaan. Parhaat tulokset toki saadaan pitkäjänteisellä tekemisellä, mutta emme kuitenkaan halua sitouttaa sinua pitkiin sopimuksiin. Myöskään valmennuskonsultaatio ei sitouta aloittamaan valmennusta.

MITÄ HYÖTYÄ ETÄVALMENNUKSESTA ON?

💰Saat edulliseen hintaan yksilöllisen valmennuksen edut ilman lähitapaamisten tarvetta.

 

📈 Räätälöidyn harjoitusohjelman, mielekkään tekemisen ja jatkuvan yhteydenpidon ansiosta motivaatio valmennusta kohtaan pysyy korkealla koko prosessin ajan. 

 

♻️ Harjoittelua ja treeniohjelmaa voidaan jatkuvasti muokata juuri sinulle sopivaksi, jolloin vaihtelevatkaan olosuhteet eivät tule kehittävän harjoittelun tielle. Jos et siis pääsisikään kuntosalille, muutetaan treenit sopiviksi kotona tai ulkona tehtäväksi. 

 

🏋🏼‍♀️ Valmentajasi hoitaa kaiken harjoittelun suunnittelun ja seurannan, jolloin sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin keskittyä itse "urheilijan rooliin".

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET:

"Pitääkö minun olla kokenut treenaaja ennen valmennusta?”

Ei, valmennus ei edellytä aikaisempaa harjoittelukokemusta. Teemme valmennusta niin vasta-aloittelijoille, kuin myös jo kokeneemmille treenaajille.

 

“Miten tiedän tekeväni liikkeet oikein, jos valmentaja ei ole fyysisesti läsnä?”

Voit videoida ja jakaa suorituksesi valmentajalle, jolloin valmentaja pysyy kärryillä suoritusteknisistä asioista ja voi tarvitteassa antaa neuvoja liikkeseen tai tekniikkaan liittyen.

 

“Minulla on kipu, loukkaantuminen tai vaiva joka häiritsee liikkumista. Onko tämä este valmennuksen aloittamiselle?”

Kaikki valmentajamme ovat lisäksi kuntoutusalan ammattilaisia, joten loukkaantumiset, kivut ja vaivat eivät ole este aloittamiselle. Toki tarvittaessa voidaan harkita esimerkiksi lääkärin konsultaatiota ennen valmennuksen aloittamista.  Kuntoutus ja suorituskyvyn kehittäminen kuitenkin luo erinomaisen jatkumon, jota pitkin kulkea kohti omia tavoitteita!

 

Jos sinulla herää kysymyksiä valmennuksesta ota meihin milloin vain yhteyttä chatissa tai sähköpostitse (info@liikelabra.com), vastaamme mielellämme!

bottom of page