top of page
  • Writer's pictureLiikelabra

Osteopatia-paketit

Niskat jumissa? Selkäkipu häiritsee arkiaskareissa? Laita oireet kuriin osteopaatilla! Voit nyt ostaa kolmen käynnin paketin alennettuun hintaan. Pakettien sisältö on räätälöity etenkin niska-hartiaseudun ja selän alueen kivuista ja ongelmista kärsiville.

Mitä paketit sisältävät?

Osteopatiapakettimme sisältävät kolme 60 minuutin käyntikertaa. Käynneillä kartoitetaan kattavasti kehosi toimintaa ja kipuihin vaikuttavia tekijöitä, tehdään tarvittaessa oireita helpottavaa manuaalista käsittelyä sekä mietitään sinulle yksilöllisesti sopivia harjoitteita, joilla oireita voidaan lievittää ja ehkäistä. Tavoitteenamme on, että saisit käynneillä kattavan ymmärryksen oireistasi sekä hyviä keinoja niiden vähentämiseen myös tulevaisuudessa.Kenelle osteopatiapaketit sopivat?

Suosittelemme paketteja etenkin pitkittyneistä selkä- ja niskakivuista kärsiville. Pysyvät tulokset vaativat usein pitkäjänteistä sitoutumista ja seurantaa. Hoitotulokset paranevat, kun pystymme yhdessä reagoimaan esiin nouseviin haasteisiin ja muokkaamaan tarvittaessa hoitosuunnitelmaa. Säästät myös paketin ostaessasi jopa 46 euroa verrattuna yksittäisiin käyntikertoihin.


Paketin saat tilattua käteväsi nettisivuiltamme osoitteesta www.liikelabra.com/lahjakortit. Paketin voi ostaa itselleen, tai vaikka lahjaksi ystävälle. Saat tilauksesi jälkeen meiltä tilausvahvistuksen sekä laskun sähköpostina. Jos tarvitset tilaamisen kanssa apua tai jos et ole varma sopiiko paketti sinulle, niin ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai laita vaikka viesti Instagramissa!


1 katselukerta

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page