top of page
  • Writer's pictureLiikelabra

Uusi toimipiste Vallilassa!

Tervetuloa osteopatiaan ja valmennukseen Vallilaan! Uudet toimitilamme löytyvät osoitteesta Sturenkatu 27, upouuden Golden Gymin tiloista. Käytössämme on salin laadukas välineistö niin kuntoutuksessa, kuin valmennuksessakin.


Varaa aikasi tänään!


Ajanvaraus osteopatiaan on auki normaalisti, voit varata oman aikasi täältä.


Myös valmennustoiminta jatkuu normaalina, kun kuntosalit ovat taas vihdoin auki. Voit nyt varata itsellesi maksuttoman konsultaation valmennusta varten! Tapaamisen aikana kartoitamme tilanteesi, jonka pohjalta sovimme yhdessä tulevan valmennuskokonaisuuden sisällöstä ja suunnasta. Treenit suunnitellaan aina sinulle sopiviksi ja tehtäviksi niillä välineillä, jotka sinulla on saatavilla.
Saapuminen vastaanotolle:

Sisäänkäynti vastaanotolle tapahtuu mustasta ovesta. Jos ovi on lukossa, laita viesti tai soita numeroon 041 754 3038, niin avaamme sinulle oven summerilla. Kävele portaat alas hissille ja ota hissi kolmanteen kerrokseen. Vastaanoton ovi on heti oikealla. Voit odottaa aikasi alkua sohvilla. Jos olet asiakkaanamme ensimmäistä kertaa, suosittelemme saapumaan vastaanotolle noin 5–10 minuuttia etukäteen, jotta ehdit täyttää odotustilasta löytyvän esitietolomakkeen. Täytettyäsi sen, tee olosi mukavaksi! Tulemme hakemaan sinut odotustilasta, kun aikasi alkaa.


Ruoholahden toimipiste sulkeutuu

Joudumme valitettavasti sulkemaan Ruoholahden toimipisteen tammikuun lopussa. Syynä tähän on Ruoholahden kauppakeskuksessa tapahtuva mittava remontti kevään ja kesän aikana. Kiitämme kaikkia Ruoholahdessa käyneitä asiakkaitamme ja toivotamme

teidät tervetulleeksi Vallilaan uudelle vastaanotollemme!7 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page