top of page
Valmennuksessa asiakas tekee maastavetoa kuntosalilla treeneissä.

VALMENNUSPALVELUT

Yksilöllistä valmennusta ja ohjausta jokaiselle oman elämänsä urheilijalle, tasosta riippumatta.

HALUATKO SINÄ...
 

 • Aloittaa säännöllisen harjoittelun?

 • Viedä treenit ja tulokset uudelle tasolle?

 • Apua loukkaantumisen tai kivun kanssa?
   

Aloita valmennus! Me tarjoamme valmennuspalveluita jokaiselle, tasosta riippumatta. Loukkaantumiset, kivut ja vaivat eivät ole este aloittamiselle, sillä kaikki valmentajamme ovat lisäksi kuntoutusalan ammattilaisia. 

VALMENNUS SOPII SINULLE JOS:

 1. Suunnittelet aloittavasi tai olet hiljattain aloittanut liikkumisen ja kaipaat järjestelmällistä ohjausta viedäksesi itseäsi eteenpäin. 
   

 2. Olet jo treenannut pidemmän aikaa ja harjoittelusi on tavoitteellista. Haluat räätälöidyn treeniohjelman ja yksilöllistä valmennusta suorituskykysi parantamiseksi.
   

 3. Kipu tai vamma estää sinua harjoittelemasta haluamallasi tavalla ja kaipaat ammattimaista valmennusta tilanteen huomioiden.

MITÄ VALMENNUKSEEN SISÄLTYY?

➤ Alkukartoitus ja -tapaaminen. Tapaamisen aikana kartoitamme tilanteesi, jonka pohjalta sovimme yhdessä tulevan valmennuskokonaisuuden sisällöstä ja suunnasta.
 

➤ Sinulle räätälöity & henkilökohtainen harjoitusohjelma. Treenit rakennetaan aina sinun tavoitteiden, harjoittelutaustan, resurssien sekä  aikataulujen pohjalta.
 

➤ Yhteiset treenit ja tapaamiset valmentajan kanssa. Paketista riippuen palveluun kuuluu yksi tai useampi tapaaminen valmentajan kanssa kuussa.
 

➤ Treeniohjelma päivitetään säännöllisin väliajoin. Ohjelmaa päivitetään yleensä noin kuukauden välein. Treenejä ja tekemistä voidaan kuitenkin  tarvittaessa muokata nopeastikin tilanteellesi sopivaksi koko valmennuksen ajan. Näin vaihtelevatkaan olosuhteet eivät tule kehittävän harjoittelun tielle.
 

➤ Valmennuksen aikana voit milloin vain olla yhteydessä valmentajasi kanssa. Voit aina halutessasi kysyä valmentajalta neuvoa, päivittää kuulumisia sekä kertoa onnistumisista treeneissä. 

𝗫 Ei vaadi pitkiä tai sitovia sopimuksia. Valmennukseen sitoudutaan lähtökohtaisesti kuukaudeksi kerrallaan. Voit halutessasi erikseen määrittää valmennuksen keston pidemmäksi.  Parhaat tulokset saadan pitkäjänteisellä tekemisellä, mutta valmennuksen aloittaminen ei tätä edellytä. Valmennuskonsultaatio ei myöskään sitouta aloittamaan valmennusta.

Paketit

VALMENNUSPAKETIT:

Alla olevat paketit ovat  suuntaa-antavia kokonaisuuksia. Jokainen valmennuskokonaisuus räätälöidään kuitenkin aina yksilön omien tavoitteiden, toiveiden ja lähtötilanteen mukaan. Jos esitetyt paketit eivät kuulosta tarvitsemaltasi, ei hätää, varaa ilmainen konsultaatio ja luodaan juuri sinulle sopivan suunnitelma yhdessä.

Aloitteleva kuntoilija harjoittelee kehonpaino treeniä

Suunnittelet aloittavasi 

tai olet  hiljattain  aloittanut liikkumisen ja kaipaat strukturoitua ohjausta viedäksesi itseäsi eteenpäin.

ALOITTELEVA
KUNTOILIJA

Tavoitteellinen treenaaja tekee voimaharjoittelua.

Olet jo urheillut pidemmän aikaa ja harjoittelusi on tavoitteellista. Haluat yksilöidyn treeniohjelman suorituskykysi parantamiseksi.

TAVOITTEELLINEN
TREENAJA

hauiskääntö-kuntosali

Haluat aloittaa kuntosalilla treenaamisen, mutta et tiedä mitä siellä kannattaisi tehdä ja miten eri liikkeet ja laitteet toimii.

STARTTIPAKETTI

Äitiysliikunta, raskaana oleva nainen treenaa

Mikäli olet raskaana tai jo synnyttänyt ja kaipaat apua liikunnan tai erkauman kanssa, tämä valmennuspaketti on sinua varten!

ÄITIYSLIIKUNTA

Etävalmennus, asiakas saa ohjelman etänä.

ETÄVALMENNUS

Tahdot yksilöllisen valmennuksen edut ilman lähitapaamisten tarvetta. Kaikki paketit ovat saatavilla myös etävalmennuksena!

Lue lisää >

KUNTOSALIHARJOITTELIJAN

UUSI!

Anchor 1
Hinnasto

HINNASTO:

4xtapaamista-hinta-valmennus.png
etävalmennus-hinta.png

Ylimääräiset tapaamiset: 49€/kerta

Lähitapaamiset järjestetään ensisijaisesti Golden Gym Vallila tai Mayor’s kuntosaleilla. Golden Gym Vallilalassa pääsymaksu salin ulkopuolisille on 6€/käynti.

Muissa kuntokeskuksissa tapahtuvat lähitapaamiset ja niiden pääsymaksut sovitaan tapauskohtaisesti.  

VARAA MAKSUTON VALMENNUSKONSULTAATIO:

Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä ja varaamme konsultaatiokäynnin. Kerro viestissä tavoitteistasi, mahdollisista aikatauluista sekä muista sinulle tärkeistä aiheista asiaan liittyen. 

HUOM! Maksuton valmennuskonsultaatio ei velvoita sitoutumaan valmennukseen. Käynnin tarkoitus on kartoittaa tilannettasi ja valita sinulle sopiva valmennuspaketti. Konsultaatiosta ei saa maksutonta harjoitusohjelmaa tai muuta valmennusta. Konsultaation aikana ei hoideta tai anneta ohjeita kivun tai vaivan kuntoutukseen. Katso tätä varten palvelumme Osteopatia.

arrow&v
Toivon yhteydenottoa ensisijaisesti

Kiitos yhteydenotosta!

Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Ota yhteyttä (Valmennus)
bottom of page